Accountmanager Bob 5 jaar bij ProActive

“Toen ik vanmorgen binnenkwam, stond ik even stil bij het feit dat ik hier al vijf jaar werk. En hoe gek het ook klinkt, weet ik 100% zeker dat ik over vijf jaar mijn 10-jarig jubileum vier.”

Omdat Bob een echte storyteller is, bestond het interview naar aanleiding van zijn ProActive verjaardag uit één vraag: wat wil je kwijt over jouw vijf jaar bij ProActive?

“Dat ik als accountmanager al vijf jaar bij één werkgever zit, is bijzonder. Het is meestal een komen en gaan in de salesbranche. Maar – zo cliché als het klinkt – is het de energie die mij hier houdt. Die energie voelde ik al toen ik vijf jaar geleden met twee salesmannen uit mijn netwerk ging lunchen, om ze uit te horen over hun werk.

De verhalen die Gerjan en Roger vertelden, hebben ertoe geleid dat ik na een paar dagen met Heiko (commercieel directeur) aan het onderhandelen was. Van hem straalde diezelfde energie af. Hij gaat er echt voor, als – toen nog – klein bedrijf opboksen tegen de gevestigde orde. Het voelde als een wedstrijd en ik wilde gelijk in de spits staan.

Nu zijn we vijf jaar verder en sta ik nog steeds in de spits. Mijn collega’s van het ontwikkelteam geven mij elke keer een voorzet in de vorm van nieuwe ontwikkelingen. Wat zij bouwen, kan ik niet, maar het geeft mij wel een verhaal om mee naar klanten toe te stappen.

Maar ook het samenwerken met de consultants, die nu bijvoorbeeld met een volledig digitale projectaanpak werken, krijg ik energie. Het blijft vernieuwen bij ProActive en daarom blijf ik hier.”

2016-12-16T11:05:57+00:00 ProActive Nieuws|

Over de schrijver:

Nu, met 16 jaar ervaring, combineer ik fun en gedrevenheid met professionaliteit, creativiteit en overtuiging. Dit maakt mij tot een constante verkoper met zowel focus op het (korte termijn) resultaat als op de (lange termijn) continuïteit in mijn relaties, en altijd op zoek naar de optimale werkwijze.

#GTD is mijn motto, dit staat voor GETTING THINGS DONE!

Laat een reactie achter