Betalen met iDEAL in de ProActive app

Betalen met iDEAL in de ProActive app

In ProActive heeft u meerdere mogelijkheden voor zakelijke uitgaven. Via webshop-koppelingen, via uw eigen interne catalogus, of met een vrij bestelformulier. Dit is allemaal op factuurbasis. Voor directe betalingen is er de prepaid-pas waarmee u pinbetalingen kunt uitvoeren, of contant geld mee op kunt nemen. Het enige wat in het lijstje ontbrak, was betalen met iDEAL. Met trots kondigen wij aan dat dit nu ook beschikbaar is.

Dankzij betalen met iDEAL kunt u nu ook bestellen bij webshops die geen OCI-koppeling ondersteunen. De real-time verbinding tussen bunq, mobile only bank, en ProActive zorgt ervoor dat ProActive de betaling kan faciliteren. Het betaalde bedrag wordt in mindering gebracht op het saldo dat op de pas staat. Als er te weinig saldo op de pas staat, kan de pashouder dan ook geen betalingen uitvoeren.

Voorwaarden voor gebruik iDEAL

Om gebruik te maken van iDEAL-betalingen is het een vereiste dat uw organisatie ProActive Kas & Pas gebruikt in combinatie met bunq. U kunt via service@proactive.nl laten weten dat u de functionaliteit wilt inschakelen.

Heeft u de app al? Sluit de app dan volledig af en voer de update uit. Bij het heropenen ziet u iDEAL automatisch verschijnen. Indien u de app nog niet heeft, kunt u deze downloaden in de App Store of in de Google Play Store.

Binnen uw organisatie zijn het de medewerkers met een pashouder’s rol die iDEAL-betalingen kunnen uitvoeren. In deze video legt Claudia Holdorp stap voor stap uit hoe de betaling wordt uitgevoerd.

Ik heb nog geen bunq

Neem contact op met uw accountmanager als uw organisatie nog geen gebruikmaakt van de module Kas & Pas in combinatie met bunq, maar betalen met iDEAL wel interessant vindt. Of download hier de factsheet.

Factsheet
2017-07-07T16:42:53+00:00

Laat een reactie achter