Bink kinderopvang 2017-01-16T11:43:54+00:00
“Het is direct inzichtelijk welke contracten er zijn afgesloten.”
André Kok, manager Financiën Bink Kinderopvang

Bink kinderopvang

Bink kinderopvang is ontstaan uit een fusie van Stichting Kinderopvang Hilversum (SKH) en Stichting Kindercentra Soest (SKS). Op hun 40 locaties bieden zij diverse soorten kinderopvang, waaronder kinderdagverblijven, de peuteropvang en de buitenschoolse opvang.

Geïntegreerd systeem
Bink werkt sinds 2006 met ProActive Factuurverwerking en Kas en Pas. Sinds enkele jaren werken zij ook met de module Contractbeheer. Dit biedt het voordeel dat het systeem direct een link legt tussen een inkoopfactuur en het bijbehorende contract. Budgethouders die de factuur moeten beoordelen hebben dan ook inzage in het onderliggende contract. Dit komt de inhoudelijke controle op afspraken over de facturering ten goede.

Digitaal contractbeheer
André Kok, manager Financiën: “Het opzoeken van een oud contract is met ProActive Contractbeheer een stuk minder tijdrovend. Op basis van een aantal selectiecriteria is direct inzichtelijk welke contracten er zijn afgesloten. Een bijkomend voordeel is dat het allemaal via het internet gaat. Al onze medewerkers hebben, waar ze ook zijn, altijd toegang tot de contracten!”

ProActive referentie Bink Kinderopvang

Facts & Figures

Contact opnemen