KION 2017-01-16T11:48:37+00:00
“Wij hebben nu altijd actueel inzicht in de status van kassen!”
Harry Willems, medewerker afdeling Financiën KION

KION

KION beheert een groot aantal kindercentra die verspreid zijn over Nijmegen en omgeving. KION verzorgt de opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar in meer dan 120 kindercentra. Daarnaast biedt KION ook gastouderopvang.

Volledige acceptatie bij gebruikers
De afgelopen jaren is KION flink gegroeid. Met ongeveer 120 locaties is KION nu de grootste aanbieder van kinderopvang in de regio Nijmegen. Een neveneffect was de toenemende behoefte om financiële processen uniform te structureren en efficiënter te laten verlopen. Omdat het financiële pakket niet kon voldoen aan deze vragen ging de organisatie op zoek naar een geschikte oplossing. De uiteindelijke keuze viel op ProActive Factuurverwerking en Kas & Pas vanwege het feit dat de applicatie ontzettend gebruiksvriendelijk en overzichtelijk leek. Dit bleek in de praktijk ook zeker te kloppen. De acceptatie bij de gebruikers was optimaal. Door de efficiënte softwareoplossing kon KION met een minimum aan investering snel resultaat boeken. ProActive voldoet dan ook volledig aan de verwachtingen.

Centraal gedigitaliseerd kasboek
Harry Willems, medewerker afdeling Financiën, vertelt over zijn ervaringen met ProActive: “Voor wij ProActive gebruikten werd er op locaties nog met een fysiek kasboek gewerkt dat in ons financiële pakket werd ingegeven. We hadden geen controle over de kasboekingen, waardoor kastekorten vaak voorkwamen. Dat probleem hebben we sinds we met ProActive werken niet meer. ProActive controleert namelijk automatisch op de juistheid van de invoer. Negatieve kassaldi zijn zo niet meer mogelijk. Alle ingevoerde gegevens komen terecht in een centraal gedigitaliseerd kasboek. Wij hebben nu altijd actueel inzicht in de status van kassen!”

ProActive referentie FNV

Facts & Figures

Contact opnemen