De toekomst in met digitale factuurverwerking

“Wij wortelen in het verleden, maar wij kijken naar de toekomst.” Met deze binnenvaller vertelt de Hogeschool Leiden direct waar hun focus ligt, op het nieuwe. Deze focus bracht hen ertoe ook te kijken naar vernieuwing van de bedrijfsondersteunende processen, zoals factuurverwerking.

Tot voor kort deden zij alles op papier. Facturen voor verschillende clusters kwamen binnen op de centrale administratie. Van de centrale administratie gingen de facturen naar de cluster controllers en daarna naar de administratie van het cluster. Na goedkeuring ging de factuur terug naar de centrale administratie.

Wat opvallend aan de hogeschool Leiden is, is dat zij veel met Apple computers werken. Zij hebben dan ook het financieel pakket Inventive, dat behalve op Windows computers ook op op de iMac beschikbaar is. Net als ProActive, dat op alle besturingssystemen te gebruiken is.

Met de combinatie van ProActive en Inventive staat de hogeschool Leiden met hun neus naar de toekomst. Een toekomst waarin niet alleen de factuurverwerking, maar het gehele inkoopproces – van bestellen tot aan het betalen – geautomatiseerd verloopt.

2016-12-19T15:11:40+00:00 Klanten|

Over de schrijver:

ProActive ontwikkelt purchase to pay oplossingen die organisaties grip geeft op hun uitgaven. Het gehele administratieve proces van inkoop tot betaling wordt zo efficiënt als mogelijk ingericht.

Laat een reactie achter