Inzicht in factuurverwerkingsproces

Het DeLaMar Theater host sinds 1947 toneel-, cabaret- en musicalvoorstellingen die ze van tijd tot tijd aanvullen met jeugdvoorstellingen, muziektheater, concerten en theatercolleges. De diversiteit van het programma zorgt voor een hoge diversiteit in de facturen die zij ontvangen. Met slechts drie personen op de administratie waar jaarlijks rond de 5.000 verschillende soorten facturen binnenkomen, was een hulpmiddel enorm gewenst.

Via Helder Software gingen zij op zoek naar een pakket om hun processen te automatiseren. Zij kozen voor ProActive, omdat het met de module Factuurverwerking mogelijk is om kosten over meerdere periodes te verdelen en inkoopfacturen op shows af te boeken. Daarbovenop heeft ProActive een bewezen koppeling met Accountview, het financieel pakket dat gebruikt wordt. Tijdens de pilot waren zij dusdanig enthousiast, dat ze ervoor kozen per direct live te gaan.

Naarmate zij ProActive gebruikten, groeide hun enthousiasme waardoor ze na slechts enkele maanden besloten ProActive uit te breiden met de module Verplichtingen. Deze uitbreiding geeft de administratie inzicht in de marketingbudgetten. In de module Verplichtingen maakt de administratie een budget per show, zodat er voortdurend een overzicht is van de budgetruimte. Tevens maakt de combinatie van de modules Factuurverwerking en Verplichtingen het mogelijkheid om binnenkomende facturen te koppelen aan een verplichting.

2016-12-16T10:36:30+00:00 Klanten|

Over de schrijver:

ProActive ontwikkelt purchase to pay oplossingen die organisaties grip geeft op hun uitgaven. Het gehele administratieve proces van inkoop tot betaling wordt zo efficiënt als mogelijk ingericht.

Laat een reactie achter