[layerslider id="19"]

Een nachtelijke tandemtocht voor Alzheimer

Met vijf teams deed onze klant BrabantZorg dit jaar mee met 2bike4alzheimer. Een jaarlijkse fietstocht met dit jaar een wel heel specifiek doel: geld inzamelen voor een betere diagnose van de ziekte van Alzheimer.

Op 19 september begonnen de teams aan de route van 400 km tussen Haarlem en Amersfoort. Nadat zij de stempelplaatsen in Zevenbergen, Den Bosch en Beekbergen hadden bereikt, fietsten zij “diep in de nacht over donkere paden” met het “geritsel van dieren in struiken” op de achtergrond naar Zwolle.

Terwijl de zon zich langzaam liet zien en vogeltjes ontwaakten reden ze naar Nunspeet om daarvanuit te vertrekken naar de finish in Amersfoort. Ondanks pech in de laatste etappe, haalde zij de finish.

Een mooie fietstocht en een geslaagde inzamelingsactie. “Vandaag 10 oktober staat de teller voor de organisatie 2bike4alzheimer op: 82.225. Mede dankzij jullie donatie hebben de 5 BrabantZorg teams 11.622 bij elkaar gebracht”, laat Frans Reijnen van BrabantZorg ons weten.

2016-10-25T10:12:02+00:00 Klanten, Evenementen|

Over de schrijver:

ProActive ontwikkelt purchase to pay oplossingen die organisaties grip geeft op hun uitgaven. Het gehele administratieve proces van inkoop tot betaling wordt zo efficiënt als mogelijk ingericht.

Laat een reactie achter