Een positief toekomstbeeld cadeau

Net zoals veel bedrijven, geeft ProActive jaarlijks een presentje aan haar klanten. Niet het obligaat slobberwijntje met kerst, of de jolige chocoladeletter met sinterklaas. Nee, we maken er echt werk van. Het cadeau van ProActive ontvangt een klant op zijn ProActive verjaardag; de datum van ingebruikname van de applicatie.

In één van de voorgaande jaargangen gaven we de Olea europaea, oftewel de olijfboom, cadeau. De olijfboom wordt geassocieerd met kracht, vrede, overwinning en een positief toekomstbeeld. Hij groeit & bloeit, wordt groter & ouder en je kan er uiteindelijk van oogsten. Van de week kregen we van een contactpersoon een hele leuke update over haar boompje:

“Jaren geleden een cadeau van ProActive. Als jullie bedrijf het net zo goed blijft doen als de olijfboom, dan valt er niets te mopperen!”

Het is voor u als klant of prospect natuurlijk bijzaak, die cadeaus. Toch is het voor mij weer een bevestiging dat “wij van ProActive” gedreven zijn om alles optimaal te doen, ook ogenschijnlijke bijzaken.

2016-12-16T10:13:11+00:00 ProActive Nieuws|

Over de schrijver:

Nu, met 16 jaar ervaring, combineer ik fun en gedrevenheid met professionaliteit, creativiteit en overtuiging. Dit maakt mij tot een constante verkoper met zowel focus op het (korte termijn) resultaat als op de (lange termijn) continuïteit in mijn relaties, en altijd op zoek naar de optimale werkwijze.

#GTD is mijn motto, dit staat voor GETTING THINGS DONE!

Laat een reactie achter