Even voorstellen: Claudia, e-learning coördinator

Claudia Holdorp is een manusje van alles. In de tijd dat ze bij een online communicatiebureau werkte, was zij accountmanager, creatieveling en consultant. Ze peilde de behoeftes van potentiële klanten, bedacht en werkte concepten uit en deed vervolgens de implementatie ervan.

Toen het tijd was om een nieuwe weg in te slaan, kwam Claudia via een recruitmentbureau bij ProActive terecht. “Het bureau had mij voorgesteld voor de functie van consultant. Bij mijn tweede gesprek kreeg ik te horen dat mijn ervaring en expertise perfect bij een andere functie passen. Alleen bestond die nog niet.”

Gelukkig schrok dit Claudia niet af. “Eigenlijk was de keuze snel gemaakt. Toen ik vertrok bij het online communicatiebureau wist ik dat ik iets nieuws wilde, alleen wist ik nog niet wat. De functie zoals Ramon die beschreef, was werkelijk precies waar ik naar op zoek was. Daarnaast was het recruitmentbureau aanstekelijk enthousiast over ProActive. Het voelde als een kans die je niet wilt missen.”

Inmiddels heeft Claudia’s functie vorm gekregen. “Als e-learning coördinator ben ik verantwoordelijk voor het kenniscentrum binnen ProActive Software. Handleidingen, instructievideo’s, maar ook de webinars en veelgestelde vragen (FAQ) ga ik op me nemen.”

Om haar taak zo goed mogelijk uit te voeren doet Claudia eerst uitvoerig onderzoek naar de gebruikers en hun behoeften. “Daarna ga ik net als de ontwikkelaars die de software bouwen te werk en zal ik stap voor stap het kenniscentrum updaten.”

2016-12-19T15:05:15+00:00 ProActive Nieuws|

Over de schrijver:

ProActive ontwikkelt purchase to pay oplossingen die organisaties grip geeft op hun uitgaven. Het gehele administratieve proces van inkoop tot betaling wordt zo efficiënt als mogelijk ingericht.

Laat een reactie achter