Even voorstellen: Chanelva Lodik, communicatie

“Ik ben Chanelva Lodik en versterk sinds 1 juni de Marketing afdeling van ProActive. Hier ben ik voornamelijk bezig met het schrijven van teksten, zoals klantcases, nieuwsbrieven en blogberichten. Daarnaast schrijf ik content voor de social media.

Alhoewel ik geen directe ervaring heb in software ontwikkeling, deel ik de enorme passie voor goede service die ProActive ook heeft. Ik hoop met mijn bijdrage het serviceniveau van excellent, naar excellenter te tillen.”

2016-12-16T10:37:35+00:00 ProActive Nieuws|

Over de schrijver:

ProActive ontwikkelt purchase to pay oplossingen die organisaties grip geeft op hun uitgaven. Het gehele administratieve proces van inkoop tot betaling wordt zo efficiënt als mogelijk ingericht.

Laat een reactie achter