Even voorstellen: Noureddine el Ouahidi, consultant

Vaak zorgt een reorganisatie voor een nieuwe klant; met minder man hetzelfde werk moeten verrichten, zorgt ervoor dat organisaties kijken naar een efficiëntere manier van werken. De reorganisatie bij Horizon Jeugdzorg en Onderwijs had ook een positief bijeffect; we kregen er een nieuwe collega door, Noureddine el Ouahidi.

“Nadat ik klaar was met mijn opleiding, Bedrijfseconomie, heb ik bij KPMG gewerkt als consultant. Hier heb ik de nodige ervaring op mogen doen in verschillende functies en bij diverse organisaties. Ik ben toen terecht gekomen bij Maarsen Groep, een vastgoedinvesteerder en ontwikkelaar van commercieel vastgoed in Amsterdam. Uiteindelijk ben ik bij Maarsen Groep in dienst getreden en heb ik een kleine zes jaar gewerkt als assistent financieel manager.”

Omdat hij dichter bij huis wilde werken, ging hij op zoek naar een nieuwe baan. Deze zoektocht eindigde bij Horizon, waar hij aan de slag ging als senior financieel medewerker. “In deze functie was ik onder andere betrokken bij de implementatie van ProActive Software. Ik zat in de projectgroep en heb me met de inrichting en het applicatiebeheer beziggehouden.”

Helaas kon Horizon Noureddine aan het eind van zijn derde contract geen vast contract aanbieden en moest hij wederom op zoek naar iets nieuws. “Als echt geluk bij ongeluk stond Bas (consultant) plotseling op de stoep. Er stond een afspraak met hem op de planning waar ik niet van op de hoogte was. Naarmate het gesprek vorderde, bracht ik hem ervan op de hoogte dat ik er bij volgende afspraken niet meer bij zou zijn. Toen hij dit hoorde, attendeerde hij mij direct op een openstaande functie in zijn team. Ik hoefde er eigenlijk niet over na te denken. Dit is precies wat ik zocht: projectmatig werk en bezig zijn met een mooi product.”

2016-12-16T14:54:06+00:00 ProActive Nieuws|

Over de schrijver:

ProActive ontwikkelt purchase to pay oplossingen die organisaties grip geeft op hun uitgaven. Het gehele administratieve proces van inkoop tot betaling wordt zo efficiënt als mogelijk ingericht.

Laat een reactie achter