Even voorstellen: Patrick van der Pal en Tom van Veen

Onze afdeling development breidt uit met maar liefst twee man: Patrick van der Pal en Tom van Veen.

Patrick heeft net de opleiding Informatica afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. In de zomer ging hij van vakkenvuller naar tester bij de supermarkt. Nu hij klaar is met de opleiding, gaat hij bij ons aan de slag als developer.

“Het werken als developer vind ik leuk om twee redenen. Ten eerste om het programmeren zelf. Dat is als het oplossen van een puzzel; je probeert een bepaalde input om te zetten in een gewenst resultaat. Het tweede gedeelte is het gevoel dat je krijgt wanneer dat lukt en je de puzzel oplost. Dat is echt een prettig gevoel.”

Met 23 jaar is Patrick niet alleen één van de nieuwste medewerkers, maar ook de jongste medewerker.

Tom zit al wat langer in het vak. Hij begon 12 jaar geleden op 17-jarige leeftijd met Development. Nadat hij de opleiding Multimedia & Vormgeving in Twente had afgerond, werkte hij jaren als media developer.

“Ik heb voornamelijk op projectmatige basis gewerkt. Bij ProActive ga ik continu aan een product werken, in plaats van om de zoveel weken weer bij nul beginnen.”

Tom is net zo gepassioneerd over Development als Patrick. “Interactie bouwen is te gek. Er zitten haken en ogen aan alles dat je maakt. Dus moet je veel puzzelen en brainstormen over alle mogelijke scenario’s. Daarnaast geeft front-end development veel voldoening omdat jouw voortgang het meest zichtbare onderdeel van het product is. En oké, ik ben eigenlijk gewoon een nerd die van programmeren houdt.”

Zulke gedreven mensen nemen wij met alle plezier op in het team.

2016-12-19T15:13:20+00:00 ProActive Nieuws|

Over de schrijver:

ProActive ontwikkelt purchase to pay oplossingen die organisaties grip geeft op hun uitgaven. Het gehele administratieve proces van inkoop tot betaling wordt zo efficiënt als mogelijk ingericht.

Laat een reactie achter