Even voorstellen: Romano van Kempen

Dat wij bij het aannemen van nieuwe mensen niet alleen kijken naar ervaring of opleiding, maar ook naar potentie, kan Stefan beamen. Nu is daar Romano van Kempen om dit verhaal kracht bij te zetten. Hij had net zijn 6-weken durende PHP-traineeship afgerond toen hij bij ons begon.

“Ik had een bijbaantje bij Young Capital waar ik IT-werkzaamheden uitvoerde . Mijn collega’s daar vertelden me over de PHP-traineeship. En ik dacht dat wel een goede vervolgstap zou zijn in mijn carrière.”

ProActive was het eerste bedrijf waar Young Capital de kersverse PHP junior ontwikkelaar aan voorstelde. “Ik kreeg direct het gevoel dat ik hier de kans zou krijgen om te leren. Sterker nog, ik kreeg het gevoel dat ze mij juist graag die kans gaven. Scrummaster George zei in het eerste gesprek letterlijk ‘geen vraag is mij te veel’ en dat is ook zo gebleken.”

In drie maanden tijd is Romano al behoorlijk gegroeid. “Ik kom van het mbo, waar ik Mediatechnologie heb gedaan. En nu ik deeltijd een hbo Informatica-opleiding volg, merk ik ook echt het verschil qua niveau. Wel word ik steeds zelfstandiger, ook op het werk. Ik pak nu ook zelf issues op. Maar als ik vragen heb, kan ik bij iedereen terecht. Al is het de voor honderdste keer.”

2016-12-16T12:12:43+00:00 ProActive Nieuws|

Over de schrijver:

ProActive ontwikkelt purchase to pay oplossingen die organisaties grip geeft op hun uitgaven. Het gehele administratieve proces van inkoop tot betaling wordt zo efficiënt als mogelijk ingericht.

Laat een reactie achter