Even voorstellen: Sivanthi Niroshika

Ons development team in Sri Lanka is verrijkt met de komst van een IT’er met 8 jaar ervaring en een flinke dosis liefde voor haar vak. Sivanthi Niroshika raakte op jonge leeftijd geïnspireerd door haar grote neven die vol passie vertelden over hun werk als IT’er. Na een studie Informatietechnologie aan de University College Dublin – de school met “het beste programma” – vond zij snel haar eerste baan.

“Ik begon mijn carrière op het ‘mobile platform’ van Motorola. Daar ben ik na 5 jaar gestopt om bij een Nederlands bedrijf te gaan werken met 12 andere collega’s uit Sri Lanka. Na 2,5 jaar had ik met alle functionaliteiten gewerkt die er zijn. Mijn IT-hart verlangde naar een nieuwe uitdaging, dus keek ik verder.”

Het enige waarin Sivanthi nog niet verzadigd was qua kennis, was geautomatiseerd testen. Dus ging ze op zoek naar een functie waar dat haar kerntaak zal zijn. Tijdens haar zoektocht stuitte ze al gauw op Gapstars IT, het bureau dat ons al eerder aan talent uit Sri Lanka hielp. Toen zij de functie van ProActive las, was haar interesse direct gewekt.

“Ik zag meteen dat ProActive met nieuwe technologie werkt en tools die momenteel erg in trek zijn. Maar wat ik vooral zag, was een bedrijf waar ik mezelf goed kan ontwikkelen. Ik wil graag automation engineer worden en ik hoop dit bij ProActive te bereiken.”

Net als haar andere collega’s uit Sri Lanka heeft Sivanthi eerst kennisgemaakt met het productmanagement team en een collega van team Development. “Iedereen is zo aardig! Ik heb Ramon (directeur Productmanagement) tijdens het regelen van mijn reis naar Nederland bestookt met vragen, maar hij was altijd bereid om te helpen.”

Nu zij in Nederland is, heeft ze de andere collega’s ontmoet. De collega’s die zij al eerder ontmoette vertegenwoordigen volgens Sivanthi de ProActive collega. “Iedereen is zo aardig en behulpzaam. En wat ik het meest prettig vind is dat de kennis volop gedeeld wordt.”

2017-03-09T11:16:23+00:00 ProActive Nieuws|

Over de schrijver:

ProActive ontwikkelt purchase to pay oplossingen die organisaties grip geeft op hun uitgaven. Het gehele administratieve proces van inkoop tot betaling wordt zo efficiënt als mogelijk ingericht.

Laat een reactie achter