Even voorstellen: Thijs Heldoorn, DevOps+

Tijdens zijn studie werktuigbouwkunde liep Thijs Heldoorn een jaar stage in Japan.
Dit beviel hem zo goed dat hij na zijn afstuderen terugging om te werken als onderzoeker.
Na twee jaar gewerkt te hebben in Japan, kwam Thijs terug naar Nederland om zijn carrière verder op te bouwen.

“In Japan deed ik onderzoek naar het herkennen van bewegingen met behulp van draagbare sensors, zoals accelerometers en gyroscopen. Samen met mijn collega’s heb ik een algoritme geschreven om bewegingen als lopen, rennen en joggen te herkennen. Nadat wij klaren waren met ons onderzoek en ik op zoek moest naar wat nieuws, leken de mogelijkheden beperkt. In Japan zag ik geen doorgroeimogelijkheden en dat is iets wat ik wel nodig heb.”

Eenmaal in Nederland aangekomen kwam hij via een recruitmentbureau bij ProActive terecht.
Hij had de keuze uit meerdere opdrachtgevers, maar ProActive leek hem de beste keuze.
“Tijdens het sollicitatiegesprek hing er direct een relaxte sfeer. Uit het gesprek bleek dat ik op dezelfde lijn zit met mijn oplossingsgerichte manier van denken. Bij ProActive hanteren ze dezelfde nuchtere aanpak.”

Ondertussen is Thijs al een anderhalve maand aan het werk als servicegerichte DevOps+. Achter de schermen houdt hij zich bezig met technische zaken zoals servers, zodat alles goed blijft lopen en iedereen, binnen en buiten ProActive, zijn werk kan blijven doen.

2016-12-16T14:57:29+00:00 ProActive Nieuws|

Over de schrijver:

ProActive ontwikkelt purchase to pay oplossingen die organisaties grip geeft op hun uitgaven. Het gehele administratieve proces van inkoop tot betaling wordt zo efficiënt als mogelijk ingericht.

Laat een reactie achter