Facturen beoordelen in de jungle bij Robin Pope Safaris

Op aanraden van onze klant Molecaten, maakt de dochtersorganisatie Robin Pope Safari’s nu ook gebruik van ProActive Factuurverwerking. Robin Pope Safaris biedt vakantiegangers een blik op de Afrikaanse wildernis, rijke cultuur en prachtige wildlife tijdens een verblijf in één van hun kampen in Zambia of Malawi.

Door het gebruik van ProActive wilt Robin Pope Safaris dezelfde resultaten boeken als moederbedrijf Molecaten. Veel van de Robin Pope Safaris medewerkers die de factureren beoordelen zijn ook gids. Dit betekent dat ze vaak op reis zijn en flexibiliteit gewenst is. Deze flexibiliteit biedt ProActive. Met de Factuurverwerkingssoftware kunnen de facturen vanaf elke gewenste locatie beoordeeld worden.

Daarnaast is deze software ook beschikbaar in het Engels. Dat de consultants in Nederland zitten en het bedrijf in Afrika, is ook geen probleem. Bij Molecaten vinden ze de software “gebruiksvriendelijk” . Na een demonstratie via Skype, kunnen ze bij Robin Pope Safaris ook aan de slag.

2016-12-16T10:22:09+00:00 Klanten|

Over de schrijver:

ProActive ontwikkelt purchase to pay oplossingen die organisaties grip geeft op hun uitgaven. Het gehele administratieve proces van inkoop tot betaling wordt zo efficiënt als mogelijk ingericht.

Laat een reactie achter