Factuurverwerking Integratie Financieel pakket 2016-10-25T10:10:36+00:00

ProActive Factuurverwerking is hét systeem voor digitale factuurverwerking. Het hele proces wordt digitaal doorlopen. Van het scannen en herkennen van facturen door middel van OCR-techniek en het registreren, digitaal aanbieden en beoordelen van facturen tot de uiteindelijke verwerking ervan in het financiële pakket. ProActive is volledig geïntegreerd met alle gangbare financiële pakketten.

AccountView

ProActive Factuurverwerking is hét systeem voor factuurverwerking. Het hele proces wordt digitaal doorlopen. Van het scannen en herkennen van facturen door middel van OCR-techniek en het registreren, digitaal aanbieden en beoordelen van facturen tot de uiteindelijke verwerking ervan in AccountView.

Meer over AccountView

AFAS

Met ProActive Factuurverwerking voor AFAS behoort het handmatig registreren en inboeken van facturen tot de verleden tijd. Met de webbased software kunt u facturen scannen of digitaal toevoegen die door middel van geavanceerde scan- en herkentechnieken factuurgegevens herkennen. Ten slotte kunt u, door middel van een gecertificeerde koppeling met AFAS, uw facturen verwerken in AFAS Profit.

Meer over AFAS

Bomas

ProActive Factuurverwerking is webbased software voor het digitaliseren van de gehele factuurstroom. Door middel van geavanceerde scan- en herkentechnieken worden factuurgegevens herkend en in een digitaal archief opgeslagen. Vervolgens bewandelt de factuur – via het door u opgestelde procuratiematrix – de juiste weg naar de hiervoor bevoegde personen. De volledig door Pinkroccade ondersteunde koppeling maakt het mogelijk om gegevens tussen ProActive en BOMAS foutloos uit te wisselen.

Meer over PinkRoccade Healthcare

DBS

Met ProActive Factuurverwerking kunt u automatisch al uw facturen coderen, beoordelen, verwerken en exporteren naar DBS. Het gehele proces wordt digitaal doorlopen. Zo heeft u te allen tijden inzicht in de status van uw facturen en kunt u desgewenst op elk moment alle facturen bekijken.

Meer over DBS

Exact Financials

Digitale factuurverwerking van ProActive biedt controle over uw gehele factuurstroom. Inkomende facturen worden gescand en in het digitale archief opgeslagen. Vervolgens bewandelt de factuur – via de door u opgestelde procuratie-matrix – de juiste weg naar de hiervoor bevoegde personen. Na de beoordeling van de facturen worden deze uiteindelijk verwerkt in Exact Financials.

Meer over Exact

Exact Globe

Met de digitale factuurverwerking voor Exact Globe kunt u automatisch uw facturen coderen, beoordelen, verwerken en exporteren naar Exact Globe. Het handmatig registreren en inboeken van facturen behoort daarbij tot de verleden tijd, met forse tijd- en kostenbesparingen als resultaat.

Meer over Exact

Exact Online

Met de digitale factuurverwerking voor Exact Online kunt u alle inkomende facturen coderen, beoordelen en automatisch boeken in Exact Online. Facturen hoeven nooit meer handmatig te worden ingeboekt. De kans op invoerfouten wordt hiermee gereduceerd tot het minimale. Dat garandeert forse tijd- en kostenbesparingen.

Meer over Exact

FIS2000

Kwijtgeraakte facturen, lang wachten op goedkeuring van de juiste budgethouder, archiefkasten doorspitten om die ene factuur nog even in te zien. Herkent u dit? Dan is ProActive Factuurverwerking dé oplossing voor uw organisatie. ProActive automatiseert en digitaliseert uw gehele factuurstroom en koppelt de uiteindelijke factuurverwerking in FIS2000.

Meer over FIS2000

Navision

Het handmatig registreren, inboeken en verwerken van facturen in Microsoft Dynamcics Navision is behoorlijk tijdrovend. ProActive Factuurverwerking biedt een efficiëntere oplossing voor de circulatie van facturen. Facturen worden gedigitaliseerd aangeboden aan de juiste budgethouders en worden na beoordeling gekoppeld aan Microsoft Dynamics Navision.

Meer over Navision

Twinfield

Door toepassing van webbased technieken maakt ProActive Factuurverwerking het mogelijk de factuurstroom binnen uw organisatie gebruiksvriendelijk, veilig, efficiënt en kwalitatief hoogwaardig in te richten. Alle inkomende facturen worden digitaal beoordeeld en worden vervolgens – door middel van een standaard koppeling – verwerkt in Twinfield.

Meer over Twinfield

Unit4

Registreert en verwerkt u nog handmatig al uw facturen in uw financieel pakket van Unit4? Raakt u weleens facturen zoek? De digitale factuurverwerking van ProActive biedt een efficiëntere oplossing voor het factureringsproces binnen uw organisatie. Tevens wordt – door middel van een standaard koppeling – de uiteindelijke verwerking van facturen in het door u gebruikte financieel pakket van Unit4 (Multivers, Coda, Decade, ABW of Cura financieel) verricht.

Meer over FIS2000

Overige financiële pakketten

ProActive is compatibel met vrijwel alle gangbare financiële pakketten. Dit betekent een volledige integratie en uniforme uitwisseling van gegevens tussen ProActive en het financiële pakket. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.