Zoeken naar oplossingen waar iedereen zich in kan vinden

Met nog maar een half jaar ervaring in programmeren, begon George Holsheimer vijf jaar geleden bij ProActive. Hij heeft Media en Cultuur gestudeerd, maar kon in deze sector geen werk vinden. Van een vriend leerde hij programmeren. Dit deed hij in een klein bedrijf, totdat er daar geen werk meer voor hem was.

Terugblik op de afgelopen vijf jaar
Hij kwam binnen als een rookie die tijdens het gesprek met Dirk en Ramon een goede indruk kreeg van hun “kleine, persoonlijke organisatie”. Zij zagen potentie in hem en wilden hem de kans geven zich te ontwikkelen.

Zo geschiedde. Hij ontpopte tot een object georiënteerde programmeur. “Object georiënteerd programmeren was nieuw voor mij. Ik kende namelijk alleen de klassieke procedurele manier van programmeren. Deze ‘nieuwe’ manier is veel flexibeler en makkelijker onderhoudbaar! Daarnaast heb ik mijn kennis in andere programmeertalen – zoals javascript en SQL – verbeterd.”

Leukste ervaring bij ProActive
“Het leukste vind ik de uitjes. Leuk dat ze dat voor ons organiseren. En ook voor onze partners. Er zullen niet veel bedrijven zijn die dat doen.” Net als Wesley (inmiddels al zes jaar in dienst) vond George de wintersportvakantie zeer geslaagd.

Grootste persoonlijke succes
In de afgelopen vijf jaar heb ik geleerd om te proberen. Ik ben vaardiger geworden in het zoeken naar oplossingen waar iedereen zich in kan vinden. Daarnaast heb ik geleerd dat je moet kiezen voor een oplossing die goed en snel werkt, maar ook makkelijk aan te passen is.

Zoals de code die hij recent voor de workflow herschreef. “Dat is goed geconstrueerde, heldere code die toekomstbestendig is.”

Een blik op de toekomst
In de toekomst wil George graag de verantwoordelijkheid over een team dragen. Hij wil collega’s helpen zichzelf verder te ontwikkelen. Net zoals hij dat in de afgelopen vijf jaar heeft gedaan.

2016-12-16T10:08:16+00:00 ProActive Nieuws|

Over de schrijver:

ProActive ontwikkelt purchase to pay oplossingen die organisaties grip geeft op hun uitgaven. Het gehele administratieve proces van inkoop tot betaling wordt zo efficiënt als mogelijk ingericht.

Laat een reactie achter