Gilbert Thera 12,5 jaar in dienst als ontwikkelaar!

12,5 jaar geleden plaatste Gilbert Thera zijn cv op Monsterboard. Kort daarna werd hij gebeld door Ramon Janmaat, één van de eigenaren van ProActive, met de vraag of hij op gesprek wilde komen.

Ramon’s vriendelijkheid en de relaxte sfeer in het bedrijf, waren genoeg redenen voor Gilbert om bij ProActive te komen werken.

Terugblik
In het eerste gesprek zei Ramon, dat het doel bij ProActive ‘mooie dingen maken en plezier hebben’ is. Een grote glimlach verschijnt wanneer hij het over het bedrijfsuitje naar Lissabon heeft. “Ik vond het zo bizar dat we dat met ‘het werk’ deden. Het idee dat een bedrijf dat voor hun werknemers overheeft is heel gaaf! Dat laat zien hoe ProActive denkt over het bedrijf en de mensen. Dat vind ik mooi.”

Met een glimlach kijkt hij terug op de afgelopen 12,5 jaar. Toen hij begon stond ProActive amper op de kaart. Hij heeft gezien dat je met groot dromen én hard werken heel ver kan komen. Van een klein bedrijf in een klein pand groeide ProActive naar een serieus bedrijf in een prachtige, gerenoveerde kerk.

Jong geleerd
Gilbert heeft bij ProActive vooral leren samenwerken. “Vroeger gingen de dingen sneller, maar nu werken we samen en bereiken we meer. Alleen ben je sneller, samen kom je verder.”

In de toekomst
In 12,5 jaar tijd heeft Gilbert van dichtbij mogen meemaken hoe een bedrijf groeit en bloeit. “Ik ben trots dat ik daar deel van kon uitmaken en mijn steentje daaraan heb kunnen bijdragen.”

Wat is zijn bijdrage aan de toekomst van ProActive? “Als programmeren mijn lust en leven was, had ik gezegd ‘op naar de volgende 12,5 jaar,’ maar aangezien ik ook andere dromen en passies heb, heb ik in goed overleg met de directie besloten dat ik ga afbouwen. Per 1 april – en dat is geen grap – ga ik als voorganger in dienst bij Re:connect, een Haarlemse kerk. Een echte carrière switch en nieuwe uitdaging.”

2016-12-16T16:41:09+00:00 ProActive Nieuws|

Over de schrijver:

ProActive ontwikkelt purchase to pay oplossingen die organisaties grip geeft op hun uitgaven. Het gehele administratieve proces van inkoop tot betaling wordt zo efficiënt als mogelijk ingericht.

Laat een reactie achter