Ketenintegratie tussen bestellingen en facturen

Na het afwegen van verschillende aanbieders, koos Horizon afgelopen mei voor de ProActive Purchase-to-Pay oplossing. Samen met Intrakoop, inkoopcoöperatie van de zorg, en VCD, leverancier van het financieel pakket Exact is ProActive de oplossing aan het uitrollen.

Horizon is een organisatie die zich richt op jeugdzorg en onderwijs. Zij waren op zoek naar een oplossing die zorgt voor een goede ketenintegratie tussen aanvragen, bestellingen en facturen. Onder begeleiding van Intrakoop, inkoopcoöperatie van de zorg, brachten ze een request for proposal uit waar meerdere bedrijven op reageerden.

Waarom viel de uiteindelijke keus op ProActive? De kosten en baten, de webservice met Exact en het feit dat ProActive een totaalpakket aanbiedt. Ook is het mooi meegenomen dat ProActive een gerenommeerde naam heeft in de zorg- én onderwijsbranche.

Horizon koos voor een gefaseerde implementatie. Dit betekent dat wij nu in de eerste fase de Purchase-to-Pay oplossing uitrollen. Hierna volgt fase 2 waarin wij de ProActive Decentrale Gelden oplossing gaan uitrollen.

2016-12-16T10:16:22+00:00 Klanten|

Over de schrijver:

ProActive ontwikkelt purchase to pay oplossingen die organisaties grip geeft op hun uitgaven. Het gehele administratieve proces van inkoop tot betaling wordt zo efficiënt als mogelijk ingericht.

Laat een reactie achter