Integratie partners 2016-10-25T10:10:50+00:00

Onze integratiepartners hebben een pakket dat koppelt met de software voor een optimaal proces, van begin tot eind. De koppelingen houden we in stand door veranderingen op tijd door te communiceren en ontwikkelingen op elkaar af te stemmen.

ABN AMRO

Bankgroep ABN AMRO biedt diverse financiële producten en diensten aan particuliere, private banking en zakelijke klanten. In samenwerking met ABN AMRO zorgt ProActive voor een optimaal beheersysteem voor prepaid betaalpassen.

Meer over ABN AMRO

AFAS

AFAS ontwikkelt ERP software voor iedere organisatie, in iedere branche en voor iedere bedrijfsgrootte. Het samenwerkingsverband tussen AFAS en ProActive staat garant voor een perfect op elkaar afgestemd product. Middels een gecertificeerde koppeling worden gegevens automatisch met elkaar uitgewisseld. Dat biedt het optimale uit de automatisering van bedrijfsprocessen.

Meer over AFAS

bunq

bunq is de eerste greenfield bank in meer dan 35 jaar en heeft het doel haar gebruikers de controle over hun geld terug te geven. Het openen van een rekening is gratis voor particulieren. Zakelijke klanten betalen uitsluitend voor gebruik.

Meer over bunq

Decos

Decos is specialist in oplossingen op het gebied van document- en informatiebeheer. Dankzij samenwerking tussen Decos en ProActive kunnen gegevens tussen Decos en ProActive geautomatiseerd worden uitgewisseld.

Meer over Decos

Exact

Exact ontwikkelt innovatieve ERP-software gericht aan ondernemende bedrijven in een breed scala van industrieën. De gecertificeerde koppeling met Exact Online, Globe en Financials zorgt voor een probleemloze uitwisseling van gegevens tussen Exact en ProActive.

Meer over Exact

Inforay

Inforay levert organisaties in de zorgsector Business Intelligence producten en diensten. De samenwerking tussen Inforay en ProActive zorgt ervoor dat organisaties op efficiënte wijze, betrouwbare en relevante stuurinformatie vergaren voor een professionele bedrijfsvoering. De koppeling tussen ProActive en Inforay maakt het combineren van gegevens mogelijk, zodat er onmiddellijk inzicht is in bedrijfsprestaties.

Meer over Inforay

PinkRoccade Healthcare

PinkRoccade Healthcare optimaliseert processen binnen zorgorganisaties om de zorgcapaciteit maximaal te benutten. PinkRoccade Healthcare biedt als aanvulling op haar eigen productaanbod ook oplossingen van ProActive.

Meer over PinkRoccade Healthcare

Twinfield

Twinfield online boekhouden biedt ondernemers een flexibele online werkomgeving met op ieder moment van de dag toegang tot de meest actuele financiële gegevens. Twinfield biedt de basis voor een optimale samenwerking tussen ondernemer en accountant voor een laag vast bedrag per maand. Dit resulteert in meer tijd voor ondernemen door maximale efficiency en tijdsbesparing.

Meer over Twinfield

Overige financiële pakketten

ProActive is compatibel met vrijwel alle gangbare financiële pakketten. Dit betekent een volledige integratie en uniforme uitwisseling van gegevens tussen ProActive en het financiële pakket.