Interview voor vertrek Sales stage David Carvalho

Pakweg 25 weken geleden liep David Carvalho, student Commerciële Economie, voor het eerst ons kantoor binnen. “Ik vond ProActive direct gaaf, omdat het van binnen heel gemoderniseerd is, dat is niet alledaags. Vooral de afwerking van het pand is mooi.”

Na een “vrij informeel” sollicitatiegesprek met Heiko Bonenkamp, waarbij hij zich al “meteen deel van het team” voelde, begon David als stagiair bij het Salesteam.

Een stagedag bij ProActive
“Als ik terugkijk op mijn stageperiode, kijk ik terug op 20 weken in een jong, gedreven team. Vooral met de accountmanagers heb ik een goede band. Zij gaven me het gevoel dat ik echt van toegevoegde waarde voor hen was.

Mijn dagelijkse taken bestonden uit het plegen van telefonische acquisitie, puur koud bellen om een afspraak te maken. Maar na overleg met de accountmanagers kreeg ik ook mijn eigen projectje: het in kaart brengen van het primair onderwijs.

Deze twee bezigheden kon ik goed combineren met het adviesrapport dat ik voor school moest schrijven. De titel daarvan is “Telefonische acquisitie in het primair onderwijs.”

Naar Friesland in de bedrijfsauto
Wat David bijzonder vond aan zijn stage is de vrijheid die hij kreeg. “Er werd ook echt naar mijn mening geluisterd. Dat vond ik wel prettig. Maar mijn leukste ervaring blijft dat ik Ming’s bedrijfsauto mocht lenen om naar Friesland te rijden. Dat Heiko en Ming mij daarmee vertrouwden!”

Nu zijn stage is afgerond, gaat David eerst op vakantie naar Thailand. Daarna gaat hij een minor volgen en zijn studie afronden. “Dan wil ik eerst werkervaring opdoen, maar mijn doel is om wel voor mijn 30ste mijn master Business Administration: Leadership and Management te hebben.

Ik heb veel geleerd tijdens mijn stage bij ProActive en ben er trots op dat ik met mijn werkzaamheden iets heb kunnen achterlaten waar ProActive profijt van heeft.”

2016-12-16T10:11:03+00:00 ProActive Nieuws|

Over de schrijver:

ProActive ontwikkelt purchase to pay oplossingen die organisaties grip geeft op hun uitgaven. Het gehele administratieve proces van inkoop tot betaling wordt zo efficiënt als mogelijk ingericht.

Laat een reactie achter