Kijk- en vraagochtend bij Sensire 15 september

Kijk- en vraagochtend bij Sensire 15 september

Wij krijgen regelmatig de vraag: “Hoe werkt ProActive nou echt in de praktijk?” Deze vraag kunnen we enkel beantwoorden, door het te laten zien. Of nog beter, door een klant die ProActive gebruikt het te laten zien. Vrijdag 15 september doen we dit voor de vierde keer tijdens de kijk-en vraagochtend bij Sensire, te Varsseveld. Net zoals de vorige sessie, belooft het een inspirerende ochtend te worden.

Sensire gebruikt nu al een paar jaar de totaaloplossing van ProActive. Dat deden ze eerst om grip te krijgen op hun uitgaven. Nu om die verkregen grip te behouden. Tijdens de sessie vertellen zij hoe zij het purchase to pay-systeem inzetten en wat hun ervaringen met cashless werken en prepaidpassen zijn. Vanzelfsprekend is er ruimte voor het stellen van vragen en die beantwoord te krijgen. Dat kan vanuit Sensire, ProActive, of bunq, want wij zijn allemaal aanwezig.

Wilt u met eigen ogen zien hoe de oplossing van ProActive werkt? En heeft u vrijdag 15 september van 9 tot 12 u de tijd? Schrijf u dan in via het formulier hieronder.

2017-07-21T15:20:35+00:00

Laat een reactie achter