Klimmendaal verbindt Inkoop en financiële administratie

Net voordat zij een grote reorganisatie tegemoet gingen, had Revalidatie Medisch Centrum (RMC) Groot Klimmendaal besloten hun Purchase-to-Pay proces te optimaliseren. Vanuit de afdeling Inkoop initiëerden ze op de aanschaf van een inkooppakket. Maar dan wel een systeem wat voor de financiële administratie ook te gebruiken is, opdat de samenwerking tussen de afdelingen verbetert.

De keuze viel op ProActive, omdat ProActive exact biedt waar zij naar zochten; een complete oplossing om het Purchase -to-Pay proces te optimaliseren. Deze oplossing bestaat uit meerdere modules, te gebruiken door meerdere afdelingen. Inkoop voor de inkoopafdeling en Factuurverwerking en Contracten voor de financiële administratie.

De manier waarop de modules integreren zorgt voor een gestroomlijnd proces waardoor RMC minder administratieve rompslomp heeft. Daarbovenop zijn de administratieve processen goed te volgen door middel van voortgangsoverzichten en is de software makkelijk door iedereen te gebruiken.
Terwijl RMC als organisatie volop in beweging was, rondde zij het implementatietraject in slechts twee maanden tijd af. Sinds juni 2015 zijn zij LIVE en werken zij met de ProActive Purchase-to-Pay oplossing.

2016-12-19T15:11:28+00:00 Klanten|

Over de schrijver:

ProActive ontwikkelt purchase to pay oplossingen die organisaties grip geeft op hun uitgaven. Het gehele administratieve proces van inkoop tot betaling wordt zo efficiënt als mogelijk ingericht.

Laat een reactie achter