Maak kennis met onze nieuwe accountmanagers

ProActive heeft per 1 februari versterking van twee accountmanagers: Gérard Schonewille en Edwin van den Bogaert. Naast het onderhouden van het huidige klantenbestand, zullen zij zich voornamelijk richten op de acquisitie van nieuwe klanten.

Gérard is als ervaren Sales Consultant erg geïnteresseerd in het constant ontwikkelende vakgebied waar ProActive zich in bevindt. Gérard vind het een voordeel dat ProActive intern software ontwikkelt. Dit biedt flexibiliteit naar klanten toe.

Edwin is gespecialiseerd in de verkoop van Document Management oplossingen. Met name het digitaliseren van administratieve processen spreekt Edwin aan in deze vervolgstap van zijn carrière.

Samen met ProActive gaan Gérard en Edwin vol enthousiasme hun nieuwe uitdaging aan. Zij zullen hun ervaring en kennis inzetten om het team te versterken. Bovendien werken ze actief mee aan de groei van ProActive.

2016-12-16T09:00:58+00:00 ProActive Nieuws|

Over de schrijver:

ProActive ontwikkelt purchase to pay oplossingen die organisaties grip geeft op hun uitgaven. Het gehele administratieve proces van inkoop tot betaling wordt zo efficiënt als mogelijk ingericht.

Laat een reactie achter