Marijn Kok 5 jaar in dienst bij ProActive

Voordat Marijn Kok aan de slag ging bij ProActive werkte hij als freelance website-bouwer. Werken voor verschillende opdrachtgevers nam zoveel tijd in beslag, dat Marijn ervoor koos om dat aantal te reduceren naar één. “Nadat ik mijn CV bij een aantal vacaturebanken had gedumpt, belde StarApple mij. Zij hadden een functie bij een bedrijf dat campagnewebsites maakt voor grote toko’s zoals KLM en Coca Cola.”

Vandaag op gesprek, morgen tekenen
Twee dagen voor zijn gesprek belde Star Apple opnieuw. “Er was plotseling een andere functie beschikbaar gekomen die ook bij mij paste. Maar dit ging om een kleiner bedrijf met een informele werksfeer. Ik kon de volgende dag al langskomen voor een gesprek.” Dat andere bedrijf was ProActive.

Het klikte direct tijdens het gesprek, waardoor Marijn kort na het gesprek al het verlossende telefoontje kreeg. “Ze vroeg hoe het gesprek was verlopen en of ik bij ProActive wilde werken. Ik was zeer enthousiast en zei meteen ja. Binnen vijf minuten kreeg ik te horen dat ik de volgende dag mijn contract mocht komen tekenen.”

Groeien vanwege verantwoordelijkheid
Inmiddels zijn we vijf jaar verder en is Marijn nog steeds in dienst bij ProActive. Uit alle leuke dingen die wij doen, kan hij niet kiezen, maar net als bij zijn collega’s blijft het weekendje wintersport “een gaaf moment” uit de ProActive geschiedenis. Hij weet wel direct te benoemen wat hij het leukst vindt aan zijn dagelijkse werkzaamheden. “Dat is de verantwoordelijkheid die de teams krijgen. Wij denken actief mee over het product en onze eigen inbreng wordt ook echt gewaardeerd. We blijven steeds ontwikkelen en dat merk je ook echt. Als je ziet waar we nu staan in vergelijking met vijf jaar geleden, zie je dat we met z’n allen enorm veel vooruitgang hebben geboekt.”

Die vooruitgang blijft hij in stand houden. Marijn gaat zich in de toekomst namelijk samen met een klein team storten op de Kas & Pas modules.

2016-12-16T14:45:37+00:00 ProActive Nieuws|

Over de schrijver:

ProActive ontwikkelt purchase to pay oplossingen die organisaties grip geeft op hun uitgaven. Het gehele administratieve proces van inkoop tot betaling wordt zo efficiënt als mogelijk ingericht.

Laat een reactie achter