METggz gaat nog efficiënter werken met Contractbeheer

METggz is een van de grootste organisaties voor geestelijke gezondheidszorg in Noord- en Midden-Limburg. De medewerkers gebruiken al jaren de modules Factuurverwerking en Kas & Bank. Onlangs is daar de module Contractbeheer aan toegevoegd.

METggz wilde nog efficiënter werken en deze module zorgt daarvoor. De module Contractbeheer stelt de organisatie in staat om de lopende contracten op een overzichtelijke manier vast te leggen. De vastlegging vindt plaats op de centrale administratie, maar voor de medewerkers die daar de rechten voor hebben, zijn de contracten toegankelijk vanaf alle vestigingen.

Een extra voordeel haalt METggz uit de combinatie van de modules Factuurverwerking en Contractbeheer. Deze combinatie zorgt voor een nog kortere doorlooptijd van facturen. Facturen worden namelijk automatisch goedgekeurd op basis van een contract.

Met het gebruik van de modules Factuurverwerking, Kas & Bank en nu ook Contractbeheer maakt METggz de efficiencyslag waarnaar zij op zoek waren.

2016-12-16T10:51:24+00:00 Klanten|

Over de schrijver:

ProActive ontwikkelt purchase to pay oplossingen die organisaties grip geeft op hun uitgaven. Het gehele administratieve proces van inkoop tot betaling wordt zo efficiënt als mogelijk ingericht.

Laat een reactie achter