Consultant Niels Beeres 5 jaar in dienst

“Probeeres, brombeeres, consulteeres. Projectmanageeres, maar sinds kort dus ook jubileeres.” Met een greep uit het aantal naamgrapjes dat Niels Beeres te verduren heeft, zette de teamleider Consultancy de toon.

Vijf jaar geleden liep Niels voor het eerst bij ProActive naar binnen. Hij was het staren naar een beeldscherm bij zijn vorige werkgever zat. En had behoefte aan een nieuwe omgeving. Toen hij met dit verhaal bij StarApple IT-recruiters kwam aanzetten, viel hij met zijn neus in de boter.

“In de eerste instantie was ik weer op zoek naar een functie als programmeur, maar de consultant zei dat hij de perfecte vacature voor mij had. Dat was bij ProActive. Deels kantoorwerk, maar ook veel onderweg naar klanten. Deze afwisseling is – zonder dat ik het wist – precies wat ik zocht.”

Inmiddels werkt hij al vijf jaar als consultant. “Ik heb het nog steeds naar mijn zin. Ik zie dat hoe we groeien als bedrijf. Toen ik binnenkwam was ik medewerker nummer16 of 17, nu zitten we tegen de 40 aan. We hebben grotere klanten en ook veel klanten uit afwisselende branches. Natuurlijk is onze software ook gegroeid. Als ervaren consultant houd ik me nu ook bezig met complexere trajecten, zoals de prepaidpas.”

In vijf jaar maakte hij veel mee, maar de meest bijzondere ervaring blijft het personeelsweekend in Zwitserland. “Daar zaten we met zijn allen in een chalet. Ik had daarvoor nog nooit op ski’s gestaan. Gelukkig was er voor de onervaren skiërs een docent ingehuurd. Door zijn lessen ging ik in drie dagen tijd van onervaren skiër naar een iemand die van de rode piste af sjeest.”

Over zijn toekomst bij ProActive heeft hij niet echt veel te zeggen. “Ik ben hartstikke tevreden met mijn huidige functie en kijk eigenlijk nooit zo ver vooruit.” Wij weten het wel. We gaan voor nog vele jaren na deze!

2016-12-16T10:55:53+00:00 ProActive Nieuws|

Over de schrijver:

ProActive ontwikkelt purchase to pay oplossingen die organisaties grip geeft op hun uitgaven. Het gehele administratieve proces van inkoop tot betaling wordt zo efficiënt als mogelijk ingericht.

Laat een reactie achter