Even voorstellen: Ruben Weber en Stefan Siewertsen

Nog geen paar maanden geleden maakten Patrick en Tom hun entree bij ProActive. Inmiddels hebben wij versterking ingeroepen van Ruben Weber en Stefan Siewertsen, de nieuwe aanwinsten bij team Development.

Gespecialiseerd in Knowledge Technology and Intelligent Internet Applications en met een master in Artificial Intelligence op zak plaatste Ruben zijn cv op Monsterboard. Pas hierna ontdekte hij de jacht op IT’ers. Hij werd bedolven onder de aanbiedingen.

Bij Stefan ging dat heel anders. Nadat hij van zijn vorige werkgever te horen kreeg dat zijn contract niet werd verlengd, moest hij op zoek naar een nieuwe baan. En dat terwijl hij juist net aan een thuisstudie Software Engineering begonnen was. Hij trok de stoute schoenen aan en vroeg zijn rugby maat Ralph bij welke softwarebedrijf hij precies werkt en of het mogelijk was om daar een leerwerktraject in te gaan.

Wanneer wij op zoek zijn naar nieuwe collega’s, kijken we niet alleen naar ervaring, maar ook naar potentie en natuurlijk persoonlijkheid. Dat is ook de reden dat Ruben uit alle bedrijven voor ons koos. “Hier voelde ik me meer op mijn gemak dan bij die andere bedrijven. Er hangt een relaxte sfeer en iedereen is heel erg zichzelf.”

Wat vind je het leukst aan het werk?
“De software die wij maken is voor veel klanten. Dat merk ik vooral aan de enorme hoeveelheid feedback die we krijgen. Dan besef ik ineens hoeveel mensen met onze software werken. En ik hou gewoon van programmeren”, vertelt Ruben. Voor Stefan zit het hem vooral in het leerproces: “Ik leer elke dag meer. En een leerwerktraject bij een software bedrijf is natuurlijk een unieke kans!”

2016-12-16T10:54:46+00:00 ProActive Nieuws|

Over de schrijver:

ProActive ontwikkelt purchase to pay oplossingen die organisaties grip geeft op hun uitgaven. Het gehele administratieve proces van inkoop tot betaling wordt zo efficiënt als mogelijk ingericht.

Laat een reactie achter