Even voorstellen: onze nieuwe collega’s

Even voorstellen: onze nieuwe collega’s

Regelmatig plaatsten wij nieuwsberichten over onze nieuwe medewerkers in de categorie “even voorstellen”. Echter groeien we de laatste tijd zo hard, dat het aantal nieuwsberichten over nieuwe medewerkers de berichten met marktnieuws en tips van onze experts overstijgt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Daar staat tegenover dat we hartstikke trots zijn op het talent dat we binnenhalen. En het is belangrijk dat u weet met wie u te maken heeft. Daarom stellen wij in één bericht al onze nieuwe medewerkers voor. Het kan goed dat één nieuwe medewerker u bekend voor komt.

Toen Geert-Jan begon op de servicedesk, schoof hij het niet onder stoelen of banken dat hij graag als consultant wilde werken. Nu hij de software door en door kent, heeft hij de overstap gemaakt van service naar consultancy. Samen met Marrit van Brummelen vult hij de leegte op die Patrick en Bas hebben achtergelaten. De leegte die Geert-Jan zelf achterlaat wordt opgevuld door Hein-Jan van Hensbergen en Leonie de Haan.

Ten slotte hebben wij nieuw op afdeling Development Marielle Waning en Reshad Farid. Reshad doet zijn afstudeerstage bij ons.

Lees hier meer over de ProActive app.

2017-04-21T11:59:59+00:00

Laat een reactie achter