ProActive binnen 2 maanden geïmplementeerd

“Een verslavingszorginstelling met 1.100 medewerkers, 230 opnameplaatsen, een budget van 70 miljoen euro en meer dan 10.000 cliënten per jaar”, vermeldt Novadic-Kentron op de website. De 230 opnameplaatsen zijn verspreid over verschillende locaties in 8 Brabantse steden. Op al deze locaties gebruiken zij sinds kort ProActive Software.

De afdeling Financiën nam de aftrap. In de tweede week volgde de rest van de organisatie. Novadic-Kentron beheert 40 kassen in de Kas & Bank module. Ook maken zij gebruik van de module Factuurverwerking. Deze module gebruiken zij ook voor facturen in vreemde valuta.

“Voordat de medewerkers het systeem gezien hadden, waren de reacties afwachtend. Maar na de demonstratie in mei was iedereen direct enthousiast”, vertelt Hans Velinga, senior administrateur. Sinds het gebruik van de software heeft Hans geen vragen gehad. “Het pakket is zo eenvoudig. Het wijst zichzelf.”

2016-12-16T10:47:59+00:00 Klanten|

Over de schrijver:

ProActive ontwikkelt purchase to pay oplossingen die organisaties grip geeft op hun uitgaven. Het gehele administratieve proces van inkoop tot betaling wordt zo efficiënt als mogelijk ingericht.

Laat een reactie achter