Hoe haal ik het maximale uit ProActive Contractbeheer?

Op dinsdag 23 september van 10:00 tot 12:00 uur organiseert ProActive een gratis webinar over ProActive Contractbeheer.’ In deze webinar demonstreren wij hoe u het maximale uit ProActive Contractbeheer haalt.

Wat kan ik van de inhoud verwachten?
De webinar is bedoeld voor klanten die met ProActive Contractbeheer werken en voor klanten die graag meer willen weten wat de module Contractbeheer precies inhoudt en wat het kan betekenen voor uw organisatie. ProActive voorziet u van een uitgebreide demo waarin u in het eerste deel van de webinar laat Ming Li zien hoe u een contract van A tot Z kunt verwerken: vanaf de registratie tot aan de beëindiging van een contract. Een korte opfriscursus!

In het tweede deel gaan wij meer in op de tips & trucs voor de meer ervaren gebruiker en tonen wij hoe u het maximale uit de module haalt.

Programma:
10:00 tot 10:50 uur: Deel 1 – Korte opfriscursus
11:00 tot 11:45 uur: Deel 2 – Tips & Trucs

Schuif aan bij het gedeelte wat u interessant vindt en uiteraard bent u ook welkom bij beide delen. Aan het einde van de webinar is er tijd voor uw vragen.

Inschrijven
Inschrijven Webinar ‘Haal het maximale uit ProActive Contractbeheer

Zorg dat u zich snel inschrijft, want het aantal plekken om deel te nemen aan de webinar is beperkt!

Hoe werkt de webinar?
Een webinar is een seminar dat u live online volgt vanaf uw eigen werkplek. Het enige wat u nodig heeft is een computer en internetverbinding. Wij adviseren u om ruim van tevoren de connectie te testen d.m.v. de volgende link: webinar connectie testen. Het is mogelijk dat u hiervoor een simpel programma dient te downloaden, deze opent zich automatisch.

Wilt u meer weten over deze webinar? Neem dan contact met ons op!

Wij hopen u online te verwelkomen op dinsdag 23 september om 10:00 uur.

2016-12-15T15:38:22+00:00 Klanten, Evenementen|

Over de schrijver:

ProActive ontwikkelt purchase to pay oplossingen die organisaties grip geeft op hun uitgaven. Het gehele administratieve proces van inkoop tot betaling wordt zo efficiënt als mogelijk ingericht.

Laat een reactie achter