OSG Metrium van start met factuurverwerkingssoftware

OSGMetrium verleent diensten op het gebied van advies, administratie en personeel aan instellingen binnen de sectoren onderwijs, overheid, welzijn en zorg. Dit wordt gedaan vanuit diverse vestigingen verspreid over heel Nederland. OSGMetrium is ontstaan uit de organisaties Onderwijs dienstverleners OSG en Metrium. Door de krachtenbundeling is OSGMetrium één van de grootste dienstverleners voor de onderwijsbranche.

OSGMetrium verwerkt jaarlijks ruim 600.000 facturen. Om deze op efficiënte wijze te verwerken heeft de organisatie ervoor gekozen om de factuurstroom te digitaliseren met de factuurverwerkingssoftware van ProActive. Het gebruiksvriendelijke karakter van de software, de mogelijkheid om periodeverdelingen toe te passen en de bewezen koppeling met AFAS hebben een grote rol gespeeld in de keuze voor ProActive.

2016-12-19T15:46:52+00:00 Klanten|

Over de schrijver:

ProActive ontwikkelt purchase to pay oplossingen die organisaties grip geeft op hun uitgaven. Het gehele administratieve proces van inkoop tot betaling wordt zo efficiënt als mogelijk ingericht.

Laat een reactie achter