OSGMetrium gaat door als Helder Onderwijs

Vorige week is op eigen verzoek het faillissement aangevraagd voor de Stichting OSGMetrium. De directie kondigde aan per direct een doorstart te maken onder de nieuwe naam Helder Onderwijs. Middels dit bericht willen wij u als klant van OSGMetrium en daarmee gebruiker van ProActive op de hoogte stellen van wat dit voor u inhoudt.

Vanwege het formele faillissement worden alle lopende contracten met klanten en leveranciers van rechtswege ontbonden. U krijgt een nieuw contract aangeboden door Helder Onderwijs.

OSGMetrium richtte zich onder andere op het voeren van financiële en personele administratie van meerdere onderwijsinstellingen. Dit gaat gewoon door. Alleen gebeurt dit onder de nieuwe naam. Wij continueren onze dienstverlening aan Helder Onderwijs.

Heeft u nog vragen over het gebruik van ProActive via Helder Onderwijs of eventueel rechtstreeks? Neem dan contact op met Bob Schouten via 023 – 54 222 99, 06 – 11 61 60 03 of via de mail bob@proactive.nl.

2016-12-19T15:28:28+00:00 Klanten|

Over de schrijver:

ProActive ontwikkelt purchase to pay oplossingen die organisaties grip geeft op hun uitgaven. Het gehele administratieve proces van inkoop tot betaling wordt zo efficiënt als mogelijk ingericht.

Laat een reactie achter