ProActive Duitsland: nieuwe markt, nieuwe kansen

ProActive groeit, de software groeit, de organisatie groeit en het klantenbestand ook. Om te zorgen dat we ook op de lange termijn blijven groeien, kijken we waar nog meer kansen liggen. Productontwikkeling is een goede optie. Maar wij willen juist met ons product zoveel mogelijk organisaties ondersteunen, dus kiezen wij voor marktontwikkeling: met ons bestaand product een nieuwe markt betreden.

Bij het verkennen van nieuwe markten kwamen Engeland en Duitsland als geschikt naar voren. We lieten een onderzoek uitvoeren waaruit blijkt dat vooral Duitsland veel potentie heeft. De Duitse, zakelijke cultuur loopt gelijk aan de onze: waarmaken wat je toezegt, niet beloven wat niet gaat lukken en de planning bijhouden.

Na onze keuze voor Duitsland, was het tijd voor een plan van aanpak. De makkelijke optie zou een wederverkoper zijn. Zij kennen de Duitse markt als geen ander en weten het product daardoor ook goed te verkopen. Toch kiezen wij ervoor om met eigen mensen de Duitse markt te betreden. Ons succes is deels te danken aan onze werkwijze. Wij hebben een eigen kijk op sales, een eigen manier van consultancy en al helemaal een eigen visie op service.

Inmiddels hebben wij een ervaren Duitse accountmanager gevonden die op zoek gaat naar nieuwe klanten en is ProActive Software Deutschland GmbH een feit. Vanaf 15 augustus is ons kantoor in Frankfurt geopend.

2016-10-25T10:11:21+00:00 ProActive Nieuws|

Over de schrijver:

ProActive ontwikkelt purchase to pay oplossingen die organisaties grip geeft op hun uitgaven. Het gehele administratieve proces van inkoop tot betaling wordt zo efficiënt als mogelijk ingericht.

Laat een reactie achter