Even voorstellen: Jan Rezelman, ontwikkelaar

Jan Rezelman is met 22 jaar de jongste en toevallig ook de nieuwste bij ProActive. Hij is momenteel nog bezig met zijn studie, “Lifestyle Informatics”. Tijdens deze studie leert hij toepassingen maken die mensen in hun dagelijks leven ondersteunen. Bij zijn studie krijgt hij psychologische vakken, maar ook programmeervakken. Omdat dit meer in zijn interessegebied valt, ging hij op zoek naar een bedrijf waar hij praktijkervaring op kan doen.

Gelukkig is er bij de VU het bedrijf Frissr dat exacte wetenschappenstudenten koppelt aan bedrijven. Zij stelden Jan voor bij twee bedrijven. Aan hem de keus.

“Ik kon kiezen tussen een start-up en ProActive. Ik heb gekozen voor ProActive, omdat dit bedrijf al jaren bestaat en bestaande software heeft. Er is een hier een heel team dat mij kan ondersteunen en dat gebeurt dan ook. Terwijl ik nog aan het leren ben, kan ik ook een bijdrage leveren door kleine issues op te pakken en te helpen waar ik kan.”

Over een jaartje is Jan klaar met zijn bachelor en wij vroegen hem naar zijn plannen erna. “Waarschijnlijk ga ik een master Kunstmatige Intelligentie doen. Dat is een logische stap na deze bachelor. Daarna is voor mij nog te ver weg om plannen te maken.”

2016-12-19T15:10:04+00:00 ProActive Nieuws|

Over de schrijver:

ProActive ontwikkelt purchase to pay oplossingen die organisaties grip geeft op hun uitgaven. Het gehele administratieve proces van inkoop tot betaling wordt zo efficiënt als mogelijk ingericht.

Laat een reactie achter