SAKS optimaliseert nu ook hun inkoopproces

Samen Katholieke Scholen (SAKS) is een organisatie met 16 locaties voor het primair onderwijs en telt ruim 430 personeelsleden en 4.200 leerlingen.

SAKS verwerkt nu ruim 2 jaar haar facturen en kasboekingen met de softwareoplossing van ProActive. Na een uitvoerig vergelijkend onderzoek heeft de organisatie besloten om ook het inkoopproces te optimaliseren met software van ProActive. De integratie tussen ProActive Inkoop en de reeds gebruikte modules was een belangrijke factor om ProActive uit te breiden. Deze integratie zorgt er voor dat alle geautomatiseerde processen naadloos op elkaar aansluiten. Zo worden inkomende facturen bijvoorbeeld automatisch gematcht met de bijbehorende inkooporder en geleverde bestelling.

Marieke van Vuuren, Financieel controller: “Door middel van deze geïntegreerde oplossing wordt het volledige proces van bestellen tot betalen zo efficiënt mogelijk ingericht. De intake heeft inmiddels plaatsgevonden en het systeem wordt momenteel naar onze wensen ingericht. De medewerkers zijn erg enthousiast en kunnen niet wachten ermee aan de slag te gaan!”

2016-12-16T09:44:46+00:00 Klanten|

Over de schrijver:

ProActive ontwikkelt purchase to pay oplossingen die organisaties grip geeft op hun uitgaven. Het gehele administratieve proces van inkoop tot betaling wordt zo efficiënt als mogelijk ingericht.

Laat een reactie achter