Servicemedewerker Wesley 5 jaar in dienst!

Vandaag is het precies 5 jaar geleden dat Wesley Budding als allereerste servicemedewerker bij ProActive in dienst kwam. Wesley is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een erg belangrijke werknemer voor ons bedrijf. Tot op de dag van vandaag werkt hij met veel enthousiasme en passie op de servicedesk en zorgt al 5 jaar voor een altijd positieve en vertrouwde uitstraling van ons bedrijf. Wij kijken met veel waardering en plezier terug op deze afgelopen 5 jaar. Wesley, bedankt voor de plezierige samenwerking, en dat er nog vele jaren bij mogen komen!

In een kort interview blikken we samen met Wesley nog even terug op de laatste 5 jaar:

Vandaag ben je 5 jaar in dienst bij ProActive. Wat trok je aan om bij ProActive te komen werken?
Het bedrijf kwam over als een leuk, jong, groeiend bedrijf waar veel uitdagingen lagen. Ik mocht namelijk de hele servicedesk opzetten.

Hoe kijk je terug op de afgelopen 5 jaar bij ProActive?
Goed, het zijn 5 mooie jaren geweest waarin we enorm gegroeid zijn en veel bereikt hebben. We werken nu met 5 man op de servicedesk en zijn nu ook verantwoordelijk voor alle test werkzaamheden. Daarnaast ga ik er elke dag nog steeds met heel veel plezier naartoe.

Wat is jouw leukste ervaring in de afgelopen 5 jaar?
De ProActive uitjes. De wintersport bijvoorbeeld, waar we als een groot gezin er een groot feest van maakten. Tijdens de uitjes is het leuk om de mensen en hun partners in een ander habitat te leren kennen.

Wat heb je geleerd in de afgelopen 5 jaar?
Hoe belangrijk service en klanttevredenheid kan zijn en hoe dat zich afzet in het bedrijf. Ook hebben we veel stappen kunnen maken in de kwaliteit van onze software door goed samen te werken en te testen.

Op naar nog 5 jaar?
Zeker! Dat gaan we proberen!

2016-12-15T16:21:13+00:00 ProActive Nieuws|

Over de schrijver:

ProActive ontwikkelt purchase to pay oplossingen die organisaties grip geeft op hun uitgaven. Het gehele administratieve proces van inkoop tot betaling wordt zo efficiënt als mogelijk ingericht.

Laat een reactie achter