Sint Anna Boxmeer over op digitale factuurverwerking

Het woonzorgcentrum Sint Anna Boxmeer is een zelfstandig verpleeg- en verzorgingshuis, gevestigd op het terrein van de Zusters van Julie Postel in Boxmeer. In dit woonzorgcentrum zijn er verschillende kleine gemeenschappen die een grote gemeenschap vormen. “Een gemeenschap waar religieuzen en niet-religieuzen harmonieus met en naast elkaar leven.”

Vanwege hun omvang, twijfelden zij al jaren over het digitaliseren van de factuurverwerking. Het was niet duidelijk of de baten zouden opwegen tegen de kosten. Gaandeweg zagen zij dat ook voor een kleine organisatie de digitalisering van de factuurverwerking in hun voordeel zou werken en besloten zij alsnog over te gaan op digitale factuurverwerking.

De medewerkers van de financiële administratie geven aan door ProActive een eenvoudig en totaaloverzicht te hebben over wat er speelt omtrent de factuurverwerking. Nu alles inzichtelijk is, gaan zij hun budgethouders nog beter aansturen.

2016-12-16T10:50:22+00:00 Klanten|

Over de schrijver:

ProActive ontwikkelt purchase to pay oplossingen die organisaties grip geeft op hun uitgaven. Het gehele administratieve proces van inkoop tot betaling wordt zo efficiënt als mogelijk ingericht.

Laat een reactie achter