SOVAK breidt ProActive uit met Inkoop en cliëntgelden

SOVAK biedt individuele op maat gesneden diensten aan mensen met een verstandelijke beperking. Ongeveer 900 medewerkers en 500 vrijwilligers zetten zich dagelijks in om de beste ondersteuning te bieden aan de 700 cliënten van SOVAK. Verspreid over 70 locaties, was het een grote uitdaging de administratieve processen als kasbeheer en factuurverwerking efficiënt te beheren. Deze uitdaging werd overwonnen dankzij de implementatie van ProActive. Kas- en bankboekingen, alsmede inkomende facturen worden nu centraal en digitaal verwerkt.

Na reeds een aantal jaren naar tevredenheid met ProActive Kas en Bank, Bankimport en Factuurverwerking te hebben gewerkt, maakt SOVAK nu de vervolgstap om ook het inkoopproces en cliëntgeldregistratie te optimaliseren door middel van ProActive Inkoop en Cliëntgelden. Het gebruiksvriendelijke karakter van de software en de volledige integratie met de reeds gebruikte ProActive modules, waren belangrijke factoren in de keuze voor ProActive.

Inmiddels hebben de gebruikerstrainingen voor de pilotgroep plaatsgevonden. Naar verwachting zal de software eind september volledig worden uitgerold in de rest van de organisatie.

2016-12-16T09:27:23+00:00 Klanten|

Over de schrijver:

ProActive ontwikkelt purchase to pay oplossingen die organisaties grip geeft op hun uitgaven. Het gehele administratieve proces van inkoop tot betaling wordt zo efficiënt als mogelijk ingericht.

Laat een reactie achter