Stagiair David Carvalho aan het woord

In het derde studiejaar van de bachelor Commerciële Economie volg je als student een meeloopstage van 20 weken. Naast de reguliere bacheloropleiding Commerciële Economie volg ik een honoursprogramma ‘Leadership in Sales’. Door het programma ben ik aanraking gekomen met ProActive en loop ik stage in de Sales afdeling van februari tot juli.

De details van de binnenkant van de kerk vielen mij meteen op toen ik voor de eerste keer in aanraking kwam met de werkplek van ProActive. Doordat de binnenkant gerestaureerd en gemoderniseerd is, is het karakter van de kerk bewaard gebleven. Bovendien vind ik het mooi als oude gebouwen een nieuwe functie krijgen.

Tijdens mijn stageperiode ondersteun ik de accountmanagers met het acquireren. Hierbij benader ik onderwijsinstellingen om een vrijblijvende afspraak te maken voor een accountmanager. Als ik een afspraak heb gemaakt, mag ik deze bijwonen. Een van de afspraken die ik heb gemaakt vond plaats met een Hoofd Bedrijfsvoering in Drachten. Zo kon ik zien hoe een accountmanager te werk gaat. Ik mocht toen een auto lenen zodat ik naar de afspraak kon. Ik vond dat heel gaaf, omdat zij het vertrouwen in mij hebben mij een auto uit te lenen.

Ik merk voornamelijk dat het team openstaat voor mijn vragen en de tijd voor neemt om deze te beantwoorden, zodat ik mezelf verder kan ontplooien. Daarnaast staan zij ook open voor mijn ideeën. Een aspect wat ik belangrijk vind bij een bedrijfscultuur. Al met al een leuk en mooi begin van mijn toekomstige carrière.

2016-12-16T09:57:05+00:00 ProActive Nieuws|

Over de schrijver:

ProActive ontwikkelt purchase to pay oplossingen die organisaties grip geeft op hun uitgaven. Het gehele administratieve proces van inkoop tot betaling wordt zo efficiënt als mogelijk ingericht.

Laat een reactie achter