Stichting Ronduit verbetert clusters in de vakantie

Terwijl veel schoolorganisaties in de zomervakantie gesloten zijn, gebruikte stichting Ronduit de zomervakantie om de volgende stap te nemen in het verbeteren van hun clusters. Zij kozen aan het begin van de zomer voor een aanvulling van hun ProActive pakket en benuttigden de vakantie voor het implementatietraject van de module Factuurverwerking.

Tijdens het implementatietraject kwam Ronduit erachter dat er nog meer vooruitgang te behalen viel als zij hun werkwijze aanpasten. Naast het digitaliseren van processen is de overgang naar ProActive namelijk ook het automatiseren van processen. Met het nieuwe opgestelde schema, gebaseerd op kostenplaats, volgen facturen automatisch de juiste stappen voor een zo kort mogelijke de doorlooptijd.

Na het maken van het schema, kregen de systeembeheerders en crediteurenadministratie een beheerderstraining. Zij gingen gelijk met de opgedane kennis aan de slag en gaven op hun beurt een training aan de collega’s die vanaf het nieuwe schooljaar facturen met ProActive gaan verwerken.

Nu iedereen getraind is, gaat stichting Ronduit het nieuwe schooljaar in met een verbeterd proces, zonder administratieve lasten.

2016-12-16T10:49:22+00:00 Klanten|

Over de schrijver:

ProActive ontwikkelt purchase to pay oplossingen die organisaties grip geeft op hun uitgaven. Het gehele administratieve proces van inkoop tot betaling wordt zo efficiënt als mogelijk ingericht.

Laat een reactie achter