Stichting Sint Jacob stapt over op Purchase to Pay

Bij Stichting Sint Jacob verlenen ongeveer 800 medewerkers en 600 vrijwilligers zorg en diensten aan ruim 900 cliënten in de gemeenten Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Overveen.

Na een uitvoerig selectietraject heeft Stichting Sint Jacob ter vervanging van hun huidige Purchase to Pay oplossing opdracht gegeven voor het implementeren van ProActive in combinatie met AFAS. Reden voor de overstap naar ProActive was het gebruiksvriendelijke karakter van de software, de geboden totaaloplossing en de optimale integratie met AFAS software.

Stichting Sint Jacob is enthousiast over het implementatietraject tot dusver. Het vertrouwen is groot dat de nadruk die men op het faciliteren van de bestellers legt zijn vruchten gaat afwerpen: “Wij waren op zoek naar een systeem dat de bestellers in het veld zoveel mogelijk gemak biedt zodat zij ook graag met het programma gaan werken en het goed gaan gebruiken. Wij zijn ervan overtuigd dat wij dat bij ProActive hebben gevonden!” aldus Inkoper Niels Polman.

2016-12-16T09:29:04+00:00 Klanten|

Over de schrijver:

ProActive ontwikkelt purchase to pay oplossingen die organisaties grip geeft op hun uitgaven. Het gehele administratieve proces van inkoop tot betaling wordt zo efficiënt als mogelijk ingericht.

Laat een reactie achter