Terugblik Inspiratiesessie Cashless werken

Wegens succes hebben wij in samenwerking met partner ABN AMRO op dinsdag 28 april een tweede sessie voor het cashless werken met prepaid betaalpassen georganiseerd. Tijdens deze sessie demonstreerden wij de prepaid betaalpas van de ABN AMRO als alternatief voor de contante geldstromen van instellingen die werken vanuit meerdere locaties en de administratieve verwerking hiervan in het digitale kasboek van ProActive.

Veel indruk maakte het verhaal van onze klant Carante De Waerden, gepresenteerd door André van Bentum, die de afgelopen periode het proces heeft verbeterd door de bankpassen te vervangen door de prepaid betaalpas. Zij zijn inmiddels volledig Cashless.

Deelnemers gaven na deze sessie aan geïnspireerd te zijn en wij hebben ons laten inspireren door hun vragen en aanvullende wensen. Dankzij de grote belangstelling hebben we weer veel bezoekers welkom mogen heten. Heeft u ook interesse in mogelijk de derde sessie, verzoeken wij uw contactgegevens achter te laten via de volgende link: Interesse Inspiratiesessie “Cashless werken met prepaid betaalpassen.”

2016-12-16T10:04:55+00:00 Partners, Evenementen|

Over de schrijver:

ProActive ontwikkelt purchase to pay oplossingen die organisaties grip geeft op hun uitgaven. Het gehele administratieve proces van inkoop tot betaling wordt zo efficiënt als mogelijk ingericht.

Laat een reactie achter