Terugblik kijk- en vraagochtend bij Sensire

Wij krijgen regelmatig de vraag: “Hoe werkt ProActive in de praktijk?” Om deze vraag te beantwoorden is op 12 maart een kijk- en vraagochtend georganiseerd bij Sensire. ProActive en Sensire hebben al jaren een succesvolle samenwerking. Ruim een jaar geleden heeft Sensire ervoor gekozen ProActive uit te breiden door de volledige purchase to pay oplossing te implementeren. Sensire wil graag haar ervaringen delen.

De kijk- en vraagochtend bleek een groot succes. Meer dan 30 geïnteresseerden kwamen samen, waarbij gebruikerservaringen uitgebreid met elkaar werden gedeeld. Sensire gaf een korte demonstratie over hoe ProActive binnen Sensire is ingericht en uitgerold. Daarnaast werden diverse manieren van het plaatsen van een bestelling vanuit ProActive onder de aandacht gebracht, evenals, het matchen van orders met facturen.

De reacties van de aanwezigen waren erg positief. Het was voor zowel klant als ProActive een leerzame dag, waarbij wij veel van elkaar hebben geleerd om het purchase to pay proces nog beter te beheersen. Vanwege de grote belangstelling en positieve reacties wordt er op vrijdag 15 september 9 tot 12 uur nogmaals een kijk- en vraagochtend georganiseerd. U kunt zich hiervoor inschrijven via de volgende link: Inschrijven kijk- en vraagochtend bij Sensire.

2017-07-20T10:01:26+00:00 Klanten, Evenementen|

Over de schrijver:

ProActive ontwikkelt purchase to pay oplossingen die organisaties grip geeft op hun uitgaven. Het gehele administratieve proces van inkoop tot betaling wordt zo efficiënt als mogelijk ingericht.

Laat een reactie achter