Tip – Facturen en contracten toevoegen

Om problemen met het toevoegen van facturen en contracten te voorkomen, raden wij u aan over te stappen op de nieuwe file uploader.

Doordat Java niet meer door Google Chrome ondersteund wordt, ervoeren een aantal klanten problemen met het uploaden van scans en PDF-bestanden. Wij verwachten dat de overige internetbrowsers, zoals Firefox en Internet Explorer, op zekere termijn ook stoppen met de Java-ondersteuning.

In de tip laat Product Manager Ming Li zien hoe deze nieuwe manier van uploaden werkt.

2016-12-16T15:02:58+00:00 Tip van de expert|

Over de schrijver:

ProActive ontwikkelt purchase to pay oplossingen die organisaties grip geeft op hun uitgaven. Het gehele administratieve proces van inkoop tot betaling wordt zo efficiënt als mogelijk ingericht.

2 Reacties

 1. Bert Wolthuis 21-06-2016 at 10:26 - Reply

  Kunt u ook aangeven wat de technische gevolgen zijn van het omzetten van het huidige op Java gebaseerd uploaden naar de nieuwe wijze van uploaden, in termen van poorten welke eventueel open gezet dienen te worden?

  • ProActive Software 21-06-2016 at 14:44 - Reply

   Beste Bert,

   Net als bij de Java upload is het vooral belangrijk dat u toegang heeft tot de lokale map waar de facturen na het inscannen in terecht komen. Het enige wat er nu bij komt is dat u moet weten waar u de lokale map kunt vinden, zodat u hiervandaan de scans direct naar ProActive kunt slepen. Het inschakelen van de nieuwe file uploader heeft verder geen technische gevolgen.

   Mocht u nog aanvullende vragen hebben dan kunt u deze het beste mailen naar service@proactive.nl.

   Met vriendelijke groet,

   Nick Koch

Laat een reactie achter