Toekomstige bedrijfsvoering in het onderwijs

Er zijn verschillende manieren waarop wij aan kennisdeling doen. Onze experts schrijven artikelen voor op onze blog, we geven webinars en hebben voor onze klanten online masterclasses. Daarnaast verschijnt er periodiek de ProActive tip waarin een expert een handigheid uit de software toelicht waarmee u sneller en efficiënter met de software werkt. Ondanks dat deze online kennisdeling veel opties biedt, gaat er niks boven persoonlijk contact. Daarom organiseren wij van tijd tot tijd evenementen en participeren wij bij gelegenheid aan een bijeenkomst van een andere organisatie. Zo doen wij 21 september a.s. mee aan de Kenniscontactdag van Startpunt Onderwijs in Houten.

De dag staat in het teken van toekomstgerichte bedrijfsvoering in het onderwijs. Van 9.15 u tot ca. 16.00 is er ruimte om verschillende kennissessies te bezoeken, waaronder de “cashless werken op school” en “van bestellen tot betalen in één systeem” sessies van ProActive.

Het publiek varieert van bestuurders en directeuren tot Finance managers, coördinatoren bedrijfsvoering en ICT-managers. Allemaal met een wens voor bedrijfsvoering die toekomstbestendig is.

Wij mogen vijf klanten een ticket t.w.v. €95,- aanbieden. U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden. Meer informatie over de Kenniscontactdag en de aangeboden sessies vindt u op StartpuntOnderwijs.nl.

2016-12-19T15:03:02+00:00 Partners, Evenementen|

Over de schrijver:

ProActive ontwikkelt purchase to pay oplossingen die organisaties grip geeft op hun uitgaven. Het gehele administratieve proces van inkoop tot betaling wordt zo efficiënt als mogelijk ingericht.

Laat een reactie achter