Rechtstreeks vanuit ProActive bij AH bestellen

Albert Heijn heeft meer dan 10.000 zakelijke klanten die in de webshop bestellen. Om in te spelen op de behoeftes van deze klanten hebben wij samen met Albert Heijn de eerste webshopkoppeling gerealiseerd. Dankzij deze koppeling kunnen onze gezamenlijke klanten binnenkort rechtstreeks vanuit ProActive bestellingen plaatsen bij AH.nl. Dit zorgt voor een groots bestelgemak en daarbovenop versnelt het de administratieve afhandeling van de bestellingen. De eerste klanten gaan hier in een pilot mee aan de slag.

Stichting Spirit en kinderopvangorganisatie Smallsteps gaan tijdens de pilot vanuit de software rechtstreeks bij de Albert Heijn bestellingen plaatsen. Vooral bij Spirit willen ze graag met de pilot beginnen. De teamleider van de financiële administratie, Kees Koole, vindt het een prettig vooruitzicht. “De webshopkoppeling brengt de financiële en logistieke wereld bij elkaar, met ProActive als verbindende factor. En dat is waar we uiteindelijk heen willen; de bestelling aan de factuur matchen. Dit willen we bij 60 tot 70 van onze woongroepen doen.”

Over de schrijver:

ProActive ontwikkelt purchase to pay oplossingen die organisaties grip geeft op hun uitgaven. Het gehele administratieve proces van inkoop tot betaling wordt zo efficiënt als mogelijk ingericht.

Laat een reactie achter