Webinar: Complete financiële administratie in de cloud

Voor zorginstellingen was 2015 een spannend jaar. Een jaar waarin de eerste resultaten van de grote wijziging van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) merkbaar waren. Dit heeft nog steeds impact, maar naast deze verandering gebeurt er nog veel meer. Budgetten krimpen, terwijl de administratieve druk door onder andere de wetswijziging steeds meer toeneemt.

De wereld is online voor zorgondernemers én cliënten. Gegevens zijn overal, maar nog niet overal beschikbaar. Deze digitale wereld biedt oplossingen voor het omgaan met knijpende budgetten. Welke mogelijkheden zijn er voor zorgondernemers? Welke processen zijn bij uitstek geschikt om online te automatiseren?

In het webinar op donderdag 21 april gaan we hierop in. Onderwerpen die aan bod komen, zijn:

  • overal online
  • automatiseren van zoveel mogelijk handmatige handelingen
  • betrouwbare rapportages en stuurinformatie
  • volledige integratie met de financiële administratie

Samen met onze partner Advisie geven we in het webinar concrete voorbeelden van processen die uiterst geschikt zijn voor online automatisering:

  • ketenintegratie tussen inkoop en de financiële administratie
  • het registreren en beheren van kleine kasuitgaven en bankpasjes
  • het automatiseren en matchen van orders, contracten en facturen

Voor wie is dit webinar interessant?
Dit webinar is interessant voor alle zorgondernemers: algemeen directeuren, directeuren van de financiële afdeling, controllers en budgetverantwoordelijken. Een ieder die interesse in dit onderwerp heeft is van harte welkom.
Mis het niet en meld u snel aan: webinar “Complete financiële administratie in de cloud”.

2016-12-16T11:03:35+00:00 Evenementen, ProActive Nieuws|

Over de schrijver:

ProActive ontwikkelt purchase to pay oplossingen die organisaties grip geeft op hun uitgaven. Het gehele administratieve proces van inkoop tot betaling wordt zo efficiënt als mogelijk ingericht.

Laat een reactie achter