Webinar ‘Eenvoudig beheren van uw decentrale gelden’

Op 28 mei 2015 om 10:00 uur organiseert ProActive een webinar waarin het verwerken van kasgeld onder de loep wordt genomen.

ProActive zorgt voor grip op alle uitgaven van uw organisatie. Daar hoort uiteraard ook al het contante geld bij, in combinatie met de bankpasmutaties van de vestigingen, locaties of teams. Centrale vragen die we gaan behandelen zijn; heeft u altijd actueel zicht op de contante en digitale uitgaven van de locaties en decentrale teams? En hoe maakt u het uw locaties en decentrale teams zo makkelijk en leuk mogelijk om dat noodzakelijke administratieve werk toch te doen?

Benieuwd naar de antwoorden? Neem dan gratis deel aan de webinar ProActive Kas & Bank, inschrijven is vanaf nu mogelijk. We hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus verzeker snel uw deelname door u in te schrijven: Inschrijven Webinar.

2016-12-16T09:55:18+00:00 Evenementen|

Over de schrijver:

ProActive ontwikkelt purchase to pay oplossingen die organisaties grip geeft op hun uitgaven. Het gehele administratieve proces van inkoop tot betaling wordt zo efficiënt als mogelijk ingericht.

Laat een reactie achter